Naarmate de duur van de lockdown vordert raken we meer in isolement.

Als we onze energie bundelen en ons verbinden met elkaar en onszelf kunnen we ons gemakkelijker focussen op wat wérkelijk van belang is, in onze innerlijke wereld en van daaruit manifesteren, ipv de worsteling vanuit ons hoofd.

Daarom organiseer ik de komende tijd online volle-én nieuwe maan workshops. Met geleide meditaties, oefeningen, delen en stemheling. In de energie van de maan. Met elkaar.
Stuur mij n email als je er bij wilt zijn; klik hier

Data

Zondag 28 maart Volle Maan 20.00 – 21.30 u voor vrouwen

Zondag  11 april Nieuwe Maan 20.00 – 21.30 voor mannen en vrouwen

Als het eerder mogelijk is om ‘live’ samen te komen ga ik dat zeker weer organiseren.

Hoe kan je meedoen?

Zorg dat je een prettige ruimte hebt voor jezelf. Laat je omgeving weten dat je niet gestoord wilt worden en zorg dat je lekker kunt zitten, liggen en bewegen. Met laptop/computer is ideaal, maar het kan ook met je telefoon. Zorg dat Zoom is geïnstalleerd op je apparaat. Koptelefoon of oortjes kan ook prettig zijn, dan zit je er gemakkelijker ‘in’. Wijd je plekje op je eigen manier in voor rituelen en zorg dat je pen en papier bij de hand hebt.
Je hoeft niet te kunnen zingen of klanken om mee te doen. Het is aan jou of je enkel ontvangt of dat je actief deelneemt. Delen van deze workshops zijn bedoeld als klankbad, andere delen zijn geleide meditatie, (schrijf)oefeningen en klankreis in je lichaam, mét of zonder je eigen stem. Het bevordert je lichaamsbewustzijn en kan je helpen je mond en keel te openen.

Zorg dat je op tijd bent! Vanaf 19.45 ben ik aanwezig om je te ontvangen. Om 20.00 begin ik echt, het is dan niet meer mogelijk om mensen ‘binnen’ te laten’

Donatie:

Ik vraag een donatie voor je deelname, wat kan jij bijdragen als blijk van waardering voor mijn initiatief. Naar draagkracht.
Bijvoorbeeld
€ 5,–, € 10,– of € 15,–

Graag vóór deelname overmaken, op NL35 INGB 0005272504 t.n.v.  AM Valster,
of vraag om een tikkie.
Stuur mij n email als je er bij wilt zijn; klik hier

Ook 1 (of meerdere) 1 op 1 sessies behoort (online) tot de mogelijkheden

Mijn focus en ervaring ligt op het gebied van Stemwerk (Soul Voice®), Mindfulness (MBSR gecertificeerd trainer), Ademwerk (Shanti Devi), HartCoherentie, Haptonomie, Tantrisme, Lichaamswerk, Coaching, Meditatie en Beweging.

Kijk hiervoor op deze pagina