Door alle prikkels in ons leven, alle ervaringen die opgeslagen liggen in ons lichaam, door de eisen die we aan onszelf en de buitenwereld aan ons stelt, lopen we wel eens vast.
Hart en hoofd lijken van elkaar gescheiden, het is moeilijk om te voelen en te luisteren naar jezelf.

In een 1 op 1 Soul Voice® sessie begeleid ik je in het ont-dekken van jouw eigen thema; dit kan emotioneel, fysiek of energetisch zijn (denk aan burn out e.d.)
Ik ben er voor jou, ik loop als het ware met je mee en zorg voor de veilige bedding.

Als Soul Voice practitioner stimuleer ik mijn cliënten om in contact te treden met de wijsheid van zijn of haar eigen lichaam. Door je stem te gebruiken, klanken te geven en/of te ontvangen, te luisteren naar jezelf, de helende klanken toe te laten in je lichaam en energiesysteem komen gaandeweg antwoorden op vragen, lossen fysieke en emotionele blokkades op en zijn levens bepalende overtuigingen om te keren.

Werken met de stem brengt je weer terug naar je Natuurlijke Zelf.

De sessie duurt een uur of anderhalf uur, afhankelijk van je keuze. Jouw thema staat centraal en we gaan die eerst concreet maken. Doormiddel van een rijk scala aan oefeningen help ik je naar het uitdrukking geven en luisteren naar dat wat in jou leeft en gehoord wil worden. Hierdoor kan je je (opnieuw) verbinden met je natuurlijke zelf – je onderbewuste met je bewustzijn, ontdaan van oordelen en spanningen, op weg naar vrijheid, zelfliefde, creativiteit, meer energie en heldere communicatie.

Een sessie kan ook (deels of helemaal) passief zijn en daarbij mag je liggen. Door middel van het maken van een bodyscan met mijn stem, maak ik een diagnose aan de hand waarvan ik de behandeling inzet met stem. De stem dringt diep door tot in het celgeheugen van je lichaam, de frequenties maken ruimte, laat energie stromen en herprogrammeert oude overtuigingen en blokkades.

Ik maak gebruik van ademwerk, lichaamswerk en Soul Voice®  technieken. We gaan voorbij de woorden, omdat het hoofd vaak een eigen ‘verhaal’ maakt van je geschiedenis, om te overleven. In een sessie bij mij gaan we de diepte in – naar jouw eigen-wijsheid. Meestal is dat niet in 1 sessie gerealiseerd. Ik heb daarom speciale tarieven voor een traject, ik geef dan ook huiswerk mee, waarmee je nog meer jezelf kunt leren kennen.

Thema’s die vragen om traject zijn o.a.

  • Verlangen naar betere communicatie
  • Benauwdheid
  • Depressie
  • Fysieke pijn/gevoelloosheid
  • Burn out
  • Trauma

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak voor een kennismakingssessie.

Een enkele sessie kost € 85,–
Voor een traject kunnen we een totaal tarief afspreken.