Soul Voice® tweedaagse –  De introductieworkshop  

De Soul Voice introductie workshop is de eerste stap van de Soul Voice reis. Het is een intensieve en levens- transformerende, die de aangeboren kracht van je authentieke stem helpt te ervaren en bevrijden.

Wat leer je?

*Ontdek jouw unieke resonantie, je (zelf)helende kwaliteiten en de oeroude wijsheid van  je eigen stem.
*Geef je creatieve expressie en je gehele zijn de vrijheid in een veilige omgeving, ondersteund door de  groepsenergie.
*Versterk je luister-, zang- en communicatieve vaardigheden en kom tot je kern.
*Vergroot je zelfvertrouwen.
*Beoefen magische stem technieken zoals boventoon zingen.

Voor wie is dit seminar?

* Voor iedereen die zijn/haar stem en bestemming wil ontdekken, verdiepen en bevrijden.
* Als je verlangt naar communicatie vanuit je hart en oorspronkelijke gevoelens.
* Voor iedereen die het leven ten volle wil leven en volledig in het NU aanwezig wil zijn.
* Voor al die mensen die (willen) werken met hun stem en ernaar verlangen om hun wezen en stem  te bevrijden en horen.

Tijden; 2 daagse zijn za van 9.00 tot ±17.30 en zo van 9.30 tot ±17.30. Voor vragen en aanmelding kan je mij mailen.

De Soul Voice® introductie workshop is een uitnodiging om dieper te duiken in de stem die je misschien vergeten bent maar die je ziel zich herinnert. Doorbreek je grenzen met klank, wordt een vibrationeel instrument en voel de vreugde van vrije expressie.

De 2 daagse Soul Voice workshop is vereist voor deelname aan de 5 daagse Soul Voice® advanced sound initiation en de Soul Voice® Practitioners Certification Program die gegeven wordt door grondlegster Karina Schelde. (kijk voor data van de PCP op www.soulvoice.net)

De Soul Voice® 5 daagse Advanced Sound Inititation

Heb je de Soul Voice® 2 daagse workshop gevolgd en voel je je verlangen naar méér?!

16 t/m 21 oktober 2021, Kura Waka, Roodeschool

Deze 5 daagse vervolgtraining is een grondige en gestructureerde reis in het meer en meer bevrijden en ontdekken van je potenties en je authentieke zelf. Door specifieke Soul Voice® technieken en door jouw unieke creatieve manier van zelfexpressie wordt elk aspect van je wezen aangeraakt in een diep transformatieproces.

Het is dit proces van loslaten wat je helpt om je kracht en innerlijke wijsheid de ruimte te geven, om te stralen en te manifesteren – waar je 5 dagen lang de tijd en ruimte voor neemt!
Ieders unieke pad en stemhelingskwaliteiten worden ondersteund, aangemoedigd en verder ontwikkeld.

De Soul Voice® methode zal je verder leiden in het leren meester worden over en begrijpen van je leven en levenspatronen.

De intentie van de workshop:

  • Je stem te bevrijden om een instrument te worden van je potenties, roeping en talenten.
  • Sta je Soul Voice® sounding toe om je te leren hoe je je emotionele wonden, onbalans en negatieve overtuigingen geneest en doorbreekt tot op celniveau.
  • Leer lichaam-scan technieken en innerlijk luisteren om je eigen klanktaal te gaan vertrouwen .
  • Ruim oude patronen vanuit je bloedlijn en voorouderlijke erfenis op. Vindt toegang tot een groter spectrum van je authentieke vormen van zelfexpressie, laat je angsten verdwijnen en laat het speelse kind in jezelf expanderen!
  • Ontwikkel diep innerlijk luisteren, om leiding en helderheid te ontvangen omtrent manifesteren van je doelen.

‘De menselijke stem is een van de meest krachtige instrumenten die we tot onze beschikking hebben om lichaam en ziel te helen. Geef expressie aan je wezenlijke natuur, open je stem en bevrijd jezelf.
’Karina Schelde

Deze workshop is intern, we zijn dagelijks van ongeveer 10.00u tot 21.00 bezig, maaltijden en pauzes inbegrepen.
Kosten voor deelname;
€ 595,- Logies en heerlijk eten en snacks € 475

Voor vragen en aanmelding kan je mij mailen.

Na deelname aan de Soul Voice® 5-daagse Advanced Sound Initiation kun je doorstromen naar de Soul Voice® opleiding tot practitioner. Een nieuwe Soul Voice® Practitioner opleiding start in oktober 2022. Deze wordt gegeven door grondlegster Karina Schelde. (kijk voor data van de PCP op www.soulvoice.net)

Workshops met De kracht van je stem

Mijn workshops zijn gebaseerd op de Soul Voice® methode, omdat ik tijdens mijn opleiding (sinds 2014) de roep al snel voelde om mensen met dit mooie werk te bereiken. Het is mijn ervaring dat een groep een dynamiek heeft die ruimte geeft aan het persoonlijke, zonder dat je zelf, als deelnemer centraal hoeft te staan. Zo wordt de workshopruimte een soort laboratorium van het echte leven,  hier kan je veilig onderzoeken en spelen met je eigen thema’s. Ik reik daarin aan welke stappen we kunnen zetten door lichaam- en stem gerelateerde oefeningen. Ik zet een helder programma neer waar je stap voor stap dieper in jezelf kunt zakken.

Deze maand ben ik facilitator van stemworkshops op het conscious dance festival in Frankrijk;

Conscious dance festival

24 juli @ 8:00 am – 31 juli @ 5:00 pm

 zie site

Een uniek dans festival in Frankrijk

Met blijdschap en trots nodig ik je uit op dit unieke festival, max 65 deelnemers en 7 (dans) docenten waar ik stemworkshops geef vanuit de Soul Voice® methode.

Een week om te rusten in beweging, om verandering te verkennen en hoe jij daarin, in die verandering, in je centrum kunt blijven. Een festival voor heling en voeding voor je lichaam, hartverwarmend, een roep voor je ziel om thuis te komen.

Dit is de link naar de site

Ook workshops op maat zijn mogelijk; zoals ik in mijn workshops soms met een thema werk, zo kan ik ook op verzoek een thema workshop samenstellen. Zie mijn agenda voor het huidige aanbod, of neem contact met mij op voor de mogelijkheden.