Soul Voice® tweedaagse –  De introductieworkshop  

De Soul Voice introductie workshop is de eerste stap van de Soul Voice reis. Het is een intensieve en levens- transformerende, die de aangeboren kracht van je authentieke stem helpt te ervaren en bevrijden. De eerstvolgende 2 daagse is op 20 en 21 maart 2021, in Noord Holland (omgeving Hoorn)

Wat leer je?

*Ontdek jouw unieke resonantie, je (zelf)helende kwaliteiten en de oeroude wijsheid van  je eigen stem.
*Geef je creatieve expressie en je gehele zijn de vrijheid in een veilige omgeving, ondersteund door de  groepsenergie.
*Versterk je luister-, zang- en communicatieve vaardigheden en kom tot je kern.
*Vergroot je zelfvertrouwen.
*Beoefen magische stem technieken zoals boventoon zingen.

Voor wie is dit seminar?

* Voor iedereen die zijn/haar stem en bestemming wil ontdekken, verdiepen en bevrijden.
* Als je verlangt naar communicatie vanuit je hart en oorspronkelijke gevoelens.
* Voor iedereen die het leven ten volle wil leven en volledig in het NU aanwezig wil zijn.
* Voor al die mensen die (willen) werken met hun stem en ernaar verlangen om hun wezen en stem  te bevrijden en horen.

Tijden; 2 daagse zijn za van 9.00 tot ±17.30 en zo van 9.30 tot ±17.30. Voor vragen en aanmelding kan je mij mailen.

De Soul Voice® introductie workshop is een uitnodiging om dieper te duiken in de stem die je misschien vergeten bent maar die je ziel zich herinnert. Doorbreek je grenzen met klank, wordt een vibrationeel instrument en voel de vreugde van vrije expressie.

De 2 daagse Soul Voice workshop is vereist voor deelname aan de 5 daagse Soul Voice® advanced sound initiation en de Soul Voice® Practitioners Certification Program die gegeven wordt door grondlegster Karina Schelde. (kijk voor data van de PCP op www.soulvoice.net)

Workshops met De kracht van je stem

Mijn workshops zijn gebaseerd op de Soul Voice® methode, omdat ik tijdens mijn opleiding (sinds 2014) de roep al snel voelde om mensen met dit mooie werk te bereiken. Het is mijn ervaring dat een groep een dynamiek heeft die ruimte geeft aan het persoonlijke, zonder dat je zelf, als deelnemer centraal hoeft te staan. Zo wordt de workshopruimte een soort laboratorium van het echte leven,  hier kan je veilig onderzoeken en spelen met je eigen thema’s. Ik reik daarin aan welke stappen we kunnen zetten door lichaam- en stem gerelateerde oefeningen. Ik zet een helder programma neer waar je stap voor stap dieper in jezelf kunt zakken.

Ook workshops op maat zijn mogelijk; zoals ik in mijn workshops soms met een thema werk, zo kan ik ook op verzoek een thema workshop samenstellen. Zie mijn agenda voor het huidige aanbod, of neem contact met mij op voor de mogelijkheden.