Door alle prikkels in ons leven, alle ervaringen die opgeslagen liggen in ons lichaam, door de eisen die we aan onszelf stellen en gesteld voelen, door spanningen en emoties kunnen we niet meer ontspannen en raken we ons overzicht kwijt.
Hart en hoofd lijken van elkaar gescheiden, het is moeilijk om te voelen en te luisteren naar jezelf.

In een 1 op 1 sessie begeleid ik je in het hervinden van jouw eigen bronkracht; dit kan verloren zijn geraakt door een emotioneel, fysiek of energetisch thema (denk aan burn out e.d.)
Ik ben er voor jou, ik loop als het ware met je mee en zorg voor de veilige bedding om te onderzoeken en ervaren wat je nodig hebt om je beter te voelen.

Ik stimuleer je om in contact te treden met de wijsheid van je eigen lichaam. Door je adem en stem te gebruiken, klanken te geven en/of te ontvangen, te luisteren naar jezelf, de helende klanken toe te laten in je lichaam en energiesysteem komen gaandeweg antwoorden op vragen, lossen fysieke en emotionele blokkades op en zijn levens bepalende overtuigingen om te keren.

Werken met de stem brengt je weer terug naar je Natuurlijke Zelf.

De sessie duurt anderhalf uur. Jouw thema staat centraal en we gaan die eerst concreet maken. Doormiddel van een rijk scala aan oefeningen help ik je naar het uitdrukking geven en luisteren naar dat wat in jou leeft en gehoord wil worden. Hierdoor kan je je (opnieuw) verbinden met je natuurlijke zelf – je onderbewuste met je bewustzijn, ontdaan van oordelen en spanningen, op weg naar vrijheid, zelfliefde, creativiteit, meer energie en heldere communicatie.

Een sessie kan ook (deels of helemaal) passief zijn en daarbij mag je liggen. De stem dringt diep door tot in het celgeheugen van je lichaam, de frequenties maken ruimte, laat energie stromen en herprogrammeert oude overtuigingen.

Ik maak gebruik van ademwerk, lichaamswerk, mindfulness en Soul Voice® technieken. We gaan voorbij de woorden, omdat het hoofd vaak een eigen ‘verhaal’ maakt van je geschiedenis, om te overleven. In een sessie bij mij gaan we de diepte in – naar jouw eigen-wijsheid.

Meestal is dat niet in 1 sessie gerealiseerd. Ik heb daarom speciale tarieven voor een traject, ik geef dan ook huiswerk mee, waarmee je nog meer jezelf kunt leren kennen.

Thema’s die vragen om traject zijn o.a.

  • Verlangen naar betere communicatie
  • Verlangen om patronen te veranderen
  • Benauwdheid
  • Depressie
  • Fysieke pijn/gevoelloosheid
  • Burn out
  • Trauma
  • Verdriet

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of een afspraak voor een kennismakingssessie.

Een enkele sessie kost € 110,–
Omdat het meestal zinvol is om een reeks te doen hanteer ik een aanbieding; voor de 5e sessie krijg je € 35 korting.